Sunday, August 9, 2009

di pagi hari ahad

4.35AM


HoHo... caya tak aku bangun awal nieyh? aku bangun tepat kul 4.23AM
sebab time tu kawan aku call, kejutkan aku, suruh aku bangun
kalo ikutkan aku tak larat nak bangun
tp, apa kan daya dah janji, kenalah tunaikan janji tu
tapi nieyh pun bangun lambat skit
janji kul 4.00AM, bangun kul 4.23AM hahahahaha
nasiblah.. huish ngantuk la...
ahhhhhhhh.. nak tido nak tido
tp takpe la sebabkan atas permintaan kawan aku tu
aku sanggup berkorban
hahaha
dia ajak aku study pagi2 nieyh
tp kan, cam malas jer
uish, takleyh cmtu SPM da dekat nieyh
lagi 98 ari jer lagi
sedar tak weyh??!! adoii yaii

aku nak balik maktab nieyh
kul 9.00AM
awal gilerr
kawan2 aku yang lain ntah kul bape sampai
diorg biasa petang2 baru sampai
tido la jawab aku kalo da sampai awal nieyh hehehe..
mak aku de masak pucuk ubi tempoyak td
untuk aku bawak balik ngeee~
actually aku nak bawak tu nak bagi kawan aku
sebab ari tu time aku tak balik
dia ada bawakkan aku pucuk ubi masak tempoyak
nak bawak balik rebung masak lemak cili api,
kat kawasan rumah aku nieyh susah skit nak cari
even pasar malam pun takde jual rebung
ko kena rasalah pucuk ubi tempoyak mak aku tau
ummmm.. aku bawak skali sambal tempoyak + cili api
pedas la weyh
naik sampai ke kepala
anda berani cuba?? gagagagagagagagaga

ummm.. okeyh la, i hav to go
nak blaja bio, form 4, chapt 2
ce;; structure and cell organisation
orang push bru nak study
uish, ape nak jadi dengan aku nieyh
keyhkeyh,, daaaa~

d-La♥

No comments:

There was an error in this gadget