Thursday, September 17, 2009

17 Sept...

9.15pm

HEllouhh
akhirnya aku kembali ke blog akuuuuh
arii neyh aku rasa sangatt penattt uhhhhhhh
semlm aku da tido lambat, de rollcall smpi kul 12 lebeyy
pastu kemas bju smpi kul bape ntah bru tido
terjaga kul 6.30AM! 1st time utk tahun nieyh aku bgn lepas kul 6!
new record la weyhh
ari nieyh takk blajaaaaaa tp de sesi p'gambaran smpi kul 10 kot
pastu aku sndiri pun tak tauu pe yg aku buatt smpi kul 12
kul 12 baru la aku kelam kabut myiappkan diri utk pulang ke rumah
kwn2 aku da siap pkai bju outing, aku jer still lagi pkai bju skolahh
hahaha

perjalanan nk ke melaka amatt memenatkann plus dengan puasa lagiiii
adoiii dr bahau ke tampin aku tido jerr dalam bass
dr tampin ke melaka plak aku berjaga, maklumlah da puas tido
driver bas ke melaka tu siap bawak gi siar2
lalu highway, lalu giant, jusco, makhamah, ayer keroh
jauhh bebenauuuuu dia bawak kteorg
bajet dlm kul 4.30 hingga 4.45ptg smpi MC
tp tak sampi2, kul 5 bru sampi

sesampai aku kat MC parents aku da sampi.. yeah2! takyah kna tunggu
da leyh trus balik
gi bazaar jappp, beli air, 3 jenis, laicikang, kelapa dengan teh bunga
sume favourite aku tuuuuuhhhh!
before makan aku da telan 4 gelas air! selepas makan plak aku
telan 2 gelas! sah2 aku kuat minum.. hahaha
perut aku cm nk pecah pas berbuka
dan akhirnyaa aku tak gi terawihh
ohh noooooooo

ku berasa sangattt penaatttt andd for the 1st time
aku ngantuk seawal nieyhh
aku bajet nk chck friendster,ingatkan de la org bagi comment ke tp
aku hnya dapat new friend request andd msg jer
haha
okeyhh laa weyhh
akuuuhh nak tidooooooooooooooo
ngantukk sesaannngatttttt nieyhhh
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

d-la♥

No comments:

There was an error in this gadget