Sunday, July 3, 2011

suka suki

assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah akhirnya ada juga ruang untuk aku menulis di blog ni
errmm..rasanya takde apa sangat pun nak diceritakan
cumaa...lately agak busy sikit dengan aktiviti minggu ni
dan juga dengan kelas ganti pada sebelah malam

pada hari jumaat yang lalu aku pergi ke midvalley
sebab nak beli barang untuk hias bilik aku
sempena aktiviti hisbah aku ziarah day
agak penat jugak laa
habis je kelas pukul 11.50am
terus ke midvalley
balik dalam pukul 6 petang, kena ke JayaOne pulakk
beli air untuk hisbah ni
beli 5 kotak, tapi yang tukang angkat nya 2 orang
balik naik teksi, kena charge RM7
terbaik takk?? haha

malam pulak hias-hias bilik sampai laa pukul 1.50pagi
esok tu lepas subuh terus sambung hias bilik lagi, kemas-kemas
gula pulak boleh tak cukup,air tawar.. hee :P
apa lagi berlari-lari anak laa ke ZC semata-mata nak beli gula
quite tiring laa pagi tu. plus kena iring fellow dari bilik ke bilik

penat + kenyang yang teramat sangat
mana tak nya masing-masing sediakan makanan + air
habis je program hisbah, lepas zohor ke ampang mall pulakk
cari satu barang..lepak-lepak sampai laa UIA pukul 5 lebih

tadi ada explore race pulakk
fuhh dah la malam tadi tak boleh nak tidur
macam biasa lepas subuh tak dapat nak tidur lagii
(sejak cuti 3 bulan dah terbiasa pulak tidur lepas subuh keke..)

pusing punya pusing rupanya explore race tu berkumpul kat dewan
pukul 8 pagi start
nasib baik tak tidur lepas subuh
dah la announcement takde cakap program start pukul bapa
kumpul kat mana..tapi nasib baik jumpa sorang member
yang jadi committee, baru la tahu berkumpul kat dewan pukul 8pagi =.=

tapi explore race tadi memang BEST laa!~
really enjoy the game :DD
stamina memang kena tinggi laa
lokasi semua nya jauh-jauh dia bagi
lepas tu banyak pulakk bahasa arab punya instruction

lambat kat memikirkan maksud ayat je
tapi overall memang best
alhamdulillah group aku dapat tempat ke-7!
ngee~ :)
not bad kan
top 10 tu
hee

okay lah aku nak out dulu
agak penat ni macam nak tidur
tapi assignments, lab report
tak sentuh lagi
soalan pun tak tengok lagi
tapi nasib baik esok kelas pukul 2 - 4 je
hee
okayy daaaaaaaaaaa~

wassalam

Loves,dila♥

1 comment:

Afufu said...

Alalala kesiannya dia. Penat sungguh la tu ehh. hihi

There was an error in this gadget